Hvem er vi?

Hvad er Hurup Bibelcamping?

Hurup Bibelcamping er beliggende i det skønne Thy, midt mellem Limfjorden og Vesterhavet.
Det er vores bøn og håb for Hurup Bibelcamping, at det er et sted hvor vi alle møder evangeliet til fornyelse og omvendelse. At vi her må få fyldt på, til at leve det Kristne liv, vi er kaldet til.
De seneste år er andelen af unge familier vokset stødt, men vi er en plads, hvor alle aldre er repræsenteret, unge som gamle, og det ønsker vi at blive ved med at være.
 
Vi er beliggende på den gamle Dyrskueplads i udkanten af byen, og i gå afstand fra pladsen har vi gode indkøbsmuligheder og topmoderne Svømmebad med vandrutsjebane og børnebassin.
Vi har et dejligt stort område med udvidelsesmuligheder fra de nuværende ca. 120 stande. Pladsen er let kuperet, beliggende med en sø på området, så der er også mulighed for at gå en hyggelig aftentur rundt på pladsen.

For børnene er der stor legeplads med hoppeborg og de større børn er glade for vore 6 mooncars og muligheden for boldspil af forskellig art.

De voksne finder mange muligheder for at mødes i gaderne til kaffe, hygge og fællesskab. Hurup Bibelcamping er stedet, hvor der er plads til at drøfte livets mange spørgsmål og opleve den omsorg som vi alle har brug for.

Hver formiddag er der bibeltimer for de forskellige aldersgrupper og kl. 19.00 er der aftenmøde med lovsang og forkyndelse i det store telt.

Velkommen i 2024
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hurup Bibelcamping | Ashøjgade 37, 7760 Hurup Thy